ZDS u poseti kompaniji Medle u Sloveniji

Firma ZDS posetila kompaniju Medle na otvaranju novog poslovnog objekta

Firma ZDS imala je čast da poseti kompaniju Medle prilikom svečanog otvaranja novog poslovnog objekta koje se održalo 29. Novembra 2019. godine u Novom Mestu u Sloveniji. Naši dugogodišnji poslovni partneri iz kompanije Medle ugostili su nas na ovoj svečanosti prilikom koje je predstavljen novi poslovni objekat u Novom Mestu koji se sastoji iz proizvodnog pogona i novoizgrađene upravne zgrade.

 

Direktor kompanije Medle, Robi Medle, predstavio je gostima istorijat i razvoj kompanije koja datira još od 1970-ih, a danas je vodeća u svojoj branši i broji blizu 200 zaposlenih. Kompanija Medle ovom prilikom uručila je donaciju Opštoj bolnici u Novom Mestu. Svečanost je protekla uz dobru muziku, akrobacije i prezentaciju, a potom su posetioci imali mogućnost da obiđu proizvodni pogon koji se prostire na 12.000 metara kvadratnih i iz prve ruke, od zaposlenih, čuju više o proizvodnom procesu i saznaju o novim tehnologijama izrade roletni, žaluzina, brisoleja i ostaih proizvoda. Gosti su imali priliku da saznaju više o automatizovanim tehnikama izrade proizvoda za zaštitu od sunca, kao i da razgledaju i prošetaju kroz novootvoreni, izuzetno moderan izložbeni salon.

Kompanija Medle može se pohvaliti podatkom da je u nove poslovne prostore uložila 12 miliona evra, te da je tokom 2019. godine proizvela 42 hiljade spoljašnjih žaluzina, 40 hiljada gotovih spoljašnjih roletni, blizu 300.000 kvadratnih metara alu-lamela i oko 60.000 metara PVC unutrašnjih kutija za roletne. Stoga smo izuzetno ponosni što je upravo ZDS roletarstvo predstavnik Medleovih prozvoda za Srbiju i velika nam je čast što smo se ovim lepim povodom još bliže upoznali sa načinima poslovanja i razvojem kompanije, poslovnim prostorima, mašinama, materijalima i metodama proizvodnje što nam samo može pomoći da unapredimo svoje poslovanje.

 

Više o kompaniji Medle možete pročitati na:

https://www.medle.si/pocetna

i pogledati video:

https://www.youtube.com/watch?v=Pg_gGWsI8ts&feature=share&fbclid=IwAR2igocUYr8eZT2_5E92WMctRWGikGxZvX-7ULL3S9pNHX09fKpCmGgt1Hw