Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Trakaste zavese

ZAVJESE

TRAKASTE zavjese

Platnene trakaste zavjese izrađujemo od platnenih traka širine 127mm ili 89mm. U ponudi imamo preko 50 različitih boja i dezena platana. Izrađuju se od scochguard, shantung i screen platana.
Platnene trakaste zavjese su  jednostavne za uporabu i održavanje. Platna su tretirana antibakterijskim sredstvima i otporna su na razvoj bakterija.
Screen trakaste zavjese se izrađuju od specijalne nezapaljive tkanine i imaju antibakterijsku zaštitu, samim tim su pogodne za bolnice, ordinacije i druge objekte koji zahtijevaju takav tip zavjesa.
Trakaste zavjese su elegantno i moderno rješenje za dekoraciju vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Najčešće se koriste za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutarnje pregrađivanje prostorija.

Veoma su jednostavne za uporabu i održavanje.

Trakaste zavjese se mogu otvarati jednostrano na jednu stranu ili dvostrano od sredine ka krajevima.

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomiču pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stupnjeva, sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvijetljenosti prostorije. U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane  antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.

Tehnički detalji

Maksimalna širina: 600 cm
Maksimalna visina: 500 cm
Širina karniše: 4,6 cm
Širina trake: 8,9 ili 12,7 cm

Zatvaranje sa lijeva na desno

Zatvaranje sa desna na lijevo

Zatvaranje od sredine

Zatvaranje ka sredini (ista visina)

Katalozi materijala

Scochguard

PDF - Katalog boja

Shantung

PDF - Katalog boja

Screen

PDF - Katalog boja

Blackout

PDF - Katalog boja

https://chouprojects.com/cbd-oil-products/
xxx videos