Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Fiksni komarnik

KOMARNICI

FIKSNI komarnik

Neprocjenjiva vrijednost mreža protiv insekata (komarnika) dođe do izražaja tada, kada hoćemo nesmetano uživati u toplim ljetnim danima sve do kasnih večernjih sati kod kuće ili u stanu. Okvir komarnika od valjanog ili brizganog aluminijskog profila osigurava stalnu zategnutost mrežice, u ponudi su standardno u bijeloj, braon, sivoj boji i imitaciji drveta (renolit foljie). Mrežica je izrađena od staklenih vlakana prevučenih PVC-om sa niskim toplinskim stupnjem razvlačenja, otpornih na kidanje i koroziju, dugotrajna je, a u ponudi je crne ili sive boje.

Fiksni komarnici

Komarnici sa fiksnim okvirom tradicionalni su način zaštite prozora ili vrata od dosadnih insekata. Okvir mreže je izrađen od aluminijskog profila, koji osigurava trajnu zategnutost mrežice i odolijeva lošim klimatskim uvjetima. Ovaj tip komarnika je pogodan za sve vrste prozora zajedno sa atipičnim oblicima, omiljen je zbog jednostavnog održavanja i lakog rukovanja.

Komarnik Oval

Komarnik Fiksni

Panelni komarnici

mogu biti fiksni i fiksni sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Predviđeni su za manje prozore na stambenim objektima, koji se manje koriste i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, ostava…). Posebnu podvrstu panelnih komarnika predstavlja Američki komarnik – koji je sav pričvršćen za okvir a ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za vanjska vrata i terase.

https://chouprojects.com/cbd-oil-products/
xxx videos