Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Rolo vrata

Garažna vrata

Rolo vrata

Rolo vrata zauzimaju malo mjesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na stropu se time ne gubi korisna površina, tako da viličari sa visokim vilama mogu nesmetano funkcionirati.

ALUMINIJSKA ROLO VRATA

Aluminijska toplinski izolirana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profiliranog aluminija je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom osigurava dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za brtvljenje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu brtvu cijelom širinom vrata, koja lijepi za vakuum površinu i zaustavlja prodor prašine i zraka. Standardne boje su bijela i siva a mogu se bojati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snijegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Aluminijske lamele sa poliuretanom

Aluminijske profil lamele

Način pokretanja i dodatna oprema

Elektromotori za vrata posjeduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalnu udobnosti i sigurnost . Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

Standardne boje lamela

Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u

ČELIČNA ROLOVRATA

Čelična profil lamela sa poliuretanom

Standardne boje lamela

Prednosti:

Štedi prostor

Otvaraju se okomito i gotovo ne zauzimaju garažni prostor

Prilagodljiva za ugradnju

Bez obzira na oblik otvora garaže

Konstrukcija:

https://chouprojects.com/cbd-oil-products/
xxx videos